مهندسی برق

صفحه رشته دکتری مهندسی برق

آینده شغلی

بررسی نیاز و توانایی های فرد متناسب با رشته مهندسی برق و ترسیم چشم انداز موقعیت و بازار کار

کنکور آزاد دکتری

اطلاعات و نکات مربوط به کنکور دانشگاه های آزاد دکتری مهندسی برق

تیم آموزشی و مشاوره پارسه

معرفی گروه مشاوران، کارشناسان و استادان و هیئت علمی دانشگاه ها رشته دکتری مهندسی برق پارسه

کتاب های تکمیلی دکتری

کتاب های تکمیلی دکتری رشته مهندسی برق انتشارات پارسه را به صورت آنلاین خریداری کنید و درب منزل تحویل بگیرید.

بسته آموزشی منابع دکتری

بسته آموزشی منابع دکتری مهندسی برق شامل کتاب ها و جزوه های آموزشی و تکمیلی و نکات مربوط به کنکور رشته مهندسی برق است. شما می توانید این بسته را به صورت آنلاین خریداری کنید و در درب منزل تحویل بگیرید.

آزمون پارسه

بسته آزمون های پارسه برای رشته دکتری مهندسی برق را به صورت آنلاین ثبت نام کنید. این آزمون ها در بسته های اینترنتی و حضوری ارائه می شوند.

پارسه بانک (بانک سوالات کنکور)

در این قسمت می توانید مجموعه بانک سوالات دکتری رشته مهندسی برق، شامل سوالات کنکور سال های گذشته به همراه پاسخ و حل تشریحی را به صورت آنلاین خریداری کنید و در درب منزل تحویل بگیرید.

کلاس های حضوری

در این قسمت می توانید زمان و اطلاعات مربوط به کلاس های حضوری تخصصی دکتری رشته مهندسی برق را مشاهده و به صورت آنلاین نام نویسی کنید.